För arbetsgivare

Det är inte alltid lätt för arbetsgivare att hitta rätt kandidat och kompetens men genom våra tjänster når ert företag ut till kandidater som är intresserade av ett nytt arbete i ert geografiska område. Här når ni ut till jobbsökande i ert närområde och till rätt kompetensgrupp på en gång. När ni rekryterar via oss får ni förutom 30 dagars annonsplats även riktade utskick via e-post till kandidater med rätt kompetens och även hjälp av våra duktiga HR-specialister som aktivt arbetar med er rekrytering.

Tjänster som vi erbjuder:
Annonsering och utskick
Vi publicerar din annons på Karriären.se och når ut till tusentals arbetssökande.
För att spara din tid sköter Karriären.se all administration i samband med att annonsen publiceras. Inom kort efter det att vi får tillgång till din annons syns den aktivt på sidan. Samtidigt skickas den per e-post till kandidater som stämmer väl överens med den aktuella profilen för tjänsten. Det är personer som har registrerat sig i vår CV-databas och som angett att de söker ett arbete i just din region. Endast personer som matchar rätt kompetens och profil får dessa utskick.

Banner
Detta ökar trafiken till både er annons och er hemsida med upp till tre gånger fler besökare och därmed ökar chanserna att hitta rätt person.
Publiceras på startsidan med er logga och en länk till er annons eller företagspresentation. Effektiv marknadsföring och reklam.

Företagsprofilering
Vi hjälper till med helhetslösningar som till exempel:

Gratis annonsering
Gratis utskick till rätt målgrupp
HR-specialist som aktivt letar efter kandidater som matchar den sökta profilen
En utförlig presentation om ert företag
Med en företagspresentation på Karriären.se marknadsför ni ert företag och er arbetsplats på ett mer långsiktigt vis jämfört med traditionell platsannonsering. Ni väljer själva vad presentationen ska innehålla. Vi hjälper gärna till att ta fram en presentation om ert företag om ni har behov av det. Genom presentationen har ni ett perfekt tillfälle att berätta om ert företag samt alla fördelar med varför arbetssökande ska söka sig till just er.

Statistik och uppföljning – utvärdering av rekryteringen
Efter varje rekryterings- och annonseringstillfälle kontaktar vi dig för att stämma av att responsen varit positiv. Då våra kandidater alltid uppmanas att märka sina ansökningar med ”Karriären” kan ni som annonsör utvärdera responsen på den utannonserade tjänsten. Ni ser direkt hur många som sökt tjänsten och hur kvaliteten varit.

I samband med uppföljningen ingår

Statistik över antalet besökare
Statistik över antalet personer som sökt
Har ni beställt någon tilläggstjänst som tex bannerannonsering eller företagspresentation får ni även statistik för dessa.

Rulla till toppen